L'Enfaf de futbol sala supera el Penya Esplugues (4-2)

Victòria de mèrit de l'Enfaf de futbol sala davant el Penya Esplugues, per 4 a 2. Els tricolors van completar un partit molt seriós i van endur-se els tres punts en el darrer tram.

Els partits de l'Enfaf de futbol sala sempre estan plens d'emoció i aquest no en va ser l'excepció. A la Massana arribava el segon classificat, el Penya Esplugues, jugant-se les opcions de ser líder, però els tricolors van exhibir la seva millor versió per endur-se la victòria.

Quan faltaven cinc minuts estava tot per decidir amb un 2 a 1 favorable als de Jonathan Pérez, però una jugada fortuïta va servir els catalans per fer l'empat. Els visitants van arriscar amb porter jugador i això va aprofitar-ho Guillem Castro per desfer la igualada en una recuperació.

Al darrer minut, l'equip va ser superior i va forçar un doble penal que va transformar Arnau Rodríguez. Al final, 4 a 2.

L'Enfaf és sisè amb 45 punts i continua amb la bona dinàmica de les darreres jornades amb una setmana rodona amb un sis de sis.

Informa: Joel Romero
Imatges: Eric Escabias
Locució: Joan A. Sarmiento