Els Isards tanquen l’Europeu amb una gran victòria a Noruega (8-32)

Andorra s’ha imposat a Noruega per un contundent 8 a 32, en el darrer partit del Campionat d’Europa de rugbi. El quinze tricolor, farcit de cares noves, ha fet una gran actuació.

La selecció de rugbi ha tancat l’Europeu amb una gran victòria a Horten, Noruega. Tot i l’amplitud del marcador final ha estat un partit molt dur i força igualat, en què la gran defensa dels Isards i la concentració que han mantingut des del primer minut a l’últim han estat claus.

Adrià Bonell ha fet els primers punts amb un xut a pals al minut 6, en una primera part marcada per les defenses i la manca d’aproximacions clares. El mateix Bonell sumava tres punts més amb el peu al minut 40. En el temps afegit l’empenta dels tricolors tenia premi amb el primer assaig, en una acció d’Adrià Casals. Amb la transformació de Bonell, s’arribava al descans amb un 0 a 13.

A la segona part, Valentí Hoxha feia el segon assaig al minut 46 i Bonell transformava per fer pujar el 0 a 20. Noruega anotava els primers punts amb un xut a pals, però els Isards no han abaixat els braços i el capità Daniel Wallis ha ampliat la renda amb el tercer assaig, al minut 75. Encara hi ha hagut temps per al quart, en una gran cursa del benjamí dels Isards, Esteban Deleris, de només 17 anys, també transformat per Bonell. En el temps afegit Noruega ha fet l’assaig de l’honor, que ha tancat el partit amb el 8 a 32 definitiu.

Informa: Joan López